سواحل دیدنی جنوب
ریشهر بوشهر
یکی از مقاصد معروف جنوب، شهر بوشهر است که قدمتی دیرینه دارد.ساحل ریشهر در جنوب بوشهر ترکیبی از تاریخ و طبیعت با چشم انداز غروب بینظیر خلیج فارس همراه است.
بندر امام حسن
بندر امام حسن مرکز یکی از بخش های توابع بندر دیلم است.این بندر در گذشته بندر سینیز یا شینیز نام داشته که بعدها بدلیل وجود آرامگاه یکی از نوادگان منسوب به امام حسن به این نام شهرت گرفت.
بندر امام حسن بعد از ازرجان مشهورترین و کهن ترین شهر این ناحیه است که در صنعت تولید پارچه و صادرات آن معروف بوده اند.
ساحل بندرگاه بوشهر
ساحل بندرگاه بوشهر در مرکز شهر بوشهر قرار دارد که دارای منظره زیبای خلیج فارس و جزیره شیف است.این ساحل به بازارها، مراکز خرید و جاذبه های توریستی همچون موزه مردم شناسی،عمارت دهدشتی و کلیسای ارامنه دسترسی راحتی دارد.بهترین زمان بازدید از این ساحل هنگام طلوع و غروب آفتاب است.
سواحل جزیره نخیلو و اُمُ الگرم
جزیره نخیلو و اُمُ الگرم از جزایر چهارگانه خلیج فارس است.
جزیره نخیلو یکی از نادرترین جزایر جهان و بینظیرترین جزیره خاورمیانه در زمینه زادآوری پرندگان مهاجر دریایی ست که در محدوده شهرستان دیر قرار گرفته.
جزیره گُرم از جزیره های غیرمسکونی همجوار سواحل استان بوشهر در خلیج فارس است.
دلیل نامگذاری این جزیره وجود درختان حرا است که نزد بومیان به این نام شهرت گرفته و پایگاهی برای صید ماهی ست.جزیره گُرم اجتماعاتی از جنگلهای حرا (موسوم به گُرم) و دارای تپههای شنی و گیاهان شورپسند (تهما) است همچنین محل زیست پرندگان بومی مانند: کاکایی قار، حواصیل خاکستری، باکلان و سلیم خرچنگ خور و پرندگان مهاجر زمستانی میباشد.بازدید از این سواحل لذت تماشای پرندگان را بهمراه دارد.
ساحل کنگان
ساحل بکر و آرام بندرکنگان، لذت قدم زدن با پای پیاده بر روی شن های داغ ساحل و تماشای موج هایی که آرام آرام خود را به ساحل می رسانند و صدای پرندگان مهاجری که به گوش می رسد بدون شک از جذاب ترین دیدنی های بندر کنگان است. این بندر با ساحل آرام و آبی نیلگون خلیج فارس، یکی از بنادر مهمی است که در استان بوشهر قرار گرفته و فاصله کمی تا بندر سیراف دارد.
ساحل نایبند
زیباییهای خلیج نایبند هرساله گردشگران زیادی را مشتاق سفر میکند.سواحل باریک ماسهای برای ماهیگیری تنها قسمت کوچکی از زیباییهایی است که در پارک ملی نایبند میتوانید مشاهده کنید.غواصانی که علاقهمند به تماشای دنیای زیر آب هستند میتوانند در کنار تپههای مرجانی این منطقه به غواصی بپردازند،همچنین افراد علاقهمند به لاکپشتها امکان بازدید از این موجودات دوستداشتنی را در سواحل پارک ملی نایبند خواهند داشت.
ساحل هاله
هاله روستایی از توابع بخش چاهمبارک شهرستان عسلویه در استان بوشهر است.این روستا با داشتن معماری زیبا، وجود سواحل ماسه ای سفید رنگ، صخرهای با پوشش گیاهی مردابی، چشم هر گردشگری را به خود خیره میکند. حرکت انواع ماهی ها و آبزیان در میان درختان حرای سر بر آورده از دل دریا و بالا و پایین رفتن آب در نتیجه جزر و مد، صحنه هایی را می آفریند که گردشگران بسیاری را شیفته خود می نماید.
ساحل و غار آبی بنود
ساحل بنود یکی از بکرترین و جذابترین ساحلهای استان بوشهر است که در فاصله 35 کیلومتری از عسلویه و 6 کیلومتری شهرستان چاه مبارک قرار دارد.
آنچه باعث تمایزش با دیگر سواحل میشود، وجود غار ساحلی است. این غار از دو قسمت تشکیل شده است؛ بخش ابتدایی آن دهانه نسبتا کوچکی دارد، اما پس از ورود ،دهانه بزرگتری را می بینید که از آب پر شده است. میزان آب داخل غار به اندازهای است که حتی برای آبتنی هم مناسب است، اما دیدنیترین قسمت مربوط به زمانی است که شما از داخل غار به ورود امواج و نور خورشید نگاه میکنید. دهانه غار ساحلی بنود یک مکان عالی برای عکاسی محسوب میشود.
بندر تاریخی سیراف
بندر سیراف یا طاهری از توابع شهرستان کنگان یکی از بنادر مهم تجاری و استراتژیک خلیج فارس به شمار میرود. این بندر بزرگترین و پررونقترین بندر تجاری ایران درگذشته بوده است.
سیراف بین دریا و کوه قرار دارد که شهری باستانی است. برخی از جاهای دیدنی بندر سیراف شامل گورستان صخره ای سیراف، موزه باستانشناسی بندر سیراف و عمارت شیخ جبار نصوری میشوند.
ساحل و بندر تبن
ساحل و بندر زیبای تبن در استان هرمزگان است. برای دیدن این جاذبه گردشگری باید به استان هرمزگان، شهرستان پارسیان، بخش کوشکنار و سپس به روستایی به نام بندر تبن بروید.این بندر کوچک در جنوبیترین قسمت هرمزگان قرار دارد. بندر تبن نیز در ابتدا یک بندر تجاری دارای گمرک بود، اما بعدها به یک بندر صیادی تبدیل شد.
بندر تبن که حاشیهایترین و جنوبیترین بندر هرمزگان محسوب میشود، گذراندن لحظاتی در ساحل این بندر، حال و هوای خاصی دارد. در این ساحل ،وجود صخرهها و سنگهایی با شکلهای جالب و خیره کننده ،ترکیب ساحل ماسهای و کوهی بزرگ و سنگی یک زیبایی شگفتانگیز و منظرهای جذاب و دیدنی به وجود آورده است.
با چند دقیقه قدم زدن و رسیدن به صخره، میتوان پنجره خلیج فارس را دید.
جهت مشاهده تور ساحل تبن اینجا را کلیک کنید
ساحل روستای مغدان
روستای مغدان در شرق شهرستان پارسیان، گردنه ای دارد که به گردنه ریگی شهرت دارد و پایین دست این گردنه سواحل صخره ای چشم نوازی قرار دارد.
این بندر در واقع در مسیر ساحلی بندر بستانو به بندر مقام ،قبل از گردنه عشاق واقع شده است که دارای ساحل ماسه ای و ساحل شنی است.همچنین بازارچه ساحلی برای خرید نیز دارد.
در این بندر تعداد زیادی آب انبار جلب توجه می کند.
پاییز و زمستان فصل مناسب سفر به آنجاست .
تیم ایرانگردی کوپال در تور جزیره مارو و لاوان بخشهایی از این شهر و ساحل را نیز مورد بازدید قرار میدهد.
ساحل صخره ای نیرم
اگر از سمت پارسیان راهی این ساحل دیدنی شوید، دقیقا ۳ کیلومتر قبل از گردنه عشاق با تابلو منطقه نیرم روبرو خواهید شد و اگر از سمت بندرعباس و مقام به این سمت حرکت کنید، پس از گردنه عشاق با ساحل زیبای نیرم روبرو خواهید شد. در طول این ساحل هم می توان ساحل صخره ای و هم ساحل شنی را دید . بنادر و شهرهای همجوار برای تفریحات یک روزه راهی این ساحل می شوند.
جزیره مارو و لاوان
جزیره مارو یا شیدور :
به عنوان یکی از جاهای دیدنی هرمزگان جزیرهای ذوزنقهای شکل و خالی از سکنه است که حدود ۱۰ متر از سطح دریا ارتفاع دارد و یکی از بکرترین جزایر جنوب ایران به شمار میرود.
جزیره شیدور همچنین تنها آبسنگ مرجانی حفاظتشده در کشور و از مهمترین مناطق تجمع پرندگان از سوی موسسه بینالمللی حیات پرندگان به شمار میرود.
بهترین راه رفتن به جزیره مارو از طریق بندر مقام است. برای رسیدن به بندر مقام، از بندرعباس به سمت غرب حرکت کنید تا به بندر مقام برسید ،از سمت شیراز هم میتوانید به سمت شهر پارسیان حرکت کنید و از بندر مقام میتوانید با قایق خود را به این جزیره زیبا برسانید.
دلیل شهرت این جزیره به مارو،وجود گونه هایی از مار است.
.
مشاهده جزییات تور جزیره شیدرو و لاوان از اینجا
جزیره لاوان :
از جزایر نفتی هرمزگان محسوب میشود به سبب وجود منابع عظیم نفتی و فعالیتهای شرکت ملی نفت که اقتصاد جزیره رونق فراوان گرفته است.
این جزیره سومین جزیره بزرگ استان هرمزگان، پس از قشم و کیش محسوب میشود. لاوان بین بندر مقام، جزیره شیدور (مارو) و ساحل نخیلو در آبهای خلیج فارس قرار دارد.
صید مروارید در سالهای دور، متداولترین فعالیت اقتصادی ساکنان جزیره بود؛ ولی به مرور زمان جای خود را به ماهیگیری داده است.
دلیل شهرت این جزایر به مالدیو ایران وجود سواحل شنی و ماسه ای بکر و زیبایی است که هر ساله گردشگران زیادی را به خود جذب میکند.
ساحل مکسر
ساحل مکسر:
شهرستان پارسیان در غرب این ساحل و در فاصله حدودا ۴۰ کیلومتری آن قرار دارد. بندر مقام در ۱۰ کیلومتری شرق ساحل مکسر قرار گرفته است.
تور به ساحل مکسر را از اینجا ببینید
وجه تسمیه ساحل مکسر:
عواملی چون رسوبگذاری، جزر و مد دریا، باد و امواج در شکلگیری ظاهر سواحل نقش دارند. در ساحل مکسر کوهستان و دریا با هم تلاقی پیدا میکنند و عوامل طبیعی طی میلیونها سال،امروزه منظره باشکوه صخرههای صیقل خورده کوچک و بزرگ ساحل مکسر را بوجود آورده است.
گردنه عشاق
این گردنه به نام گردنه مقام هم معروف است اما مردم محلی به آن گردنه عشاق میگویند. جاده بندر مقام که گردنه عشاق بخشی از این جاده است،در استان هرمزگان قرار گرفته. این جاده بندر لنگه را به بندر مقام وصل میکند و گردنه عشاق، یکی از زیباترین و خوشمنظرهترین پیچهای این جاده است، پیچی که هر بینندهای رو ناخودآگاه محو تماشای زیباییهای منحصر به فرد جاده میکند. تماشای طلوع و غروب خورشید از بالای صخره، قابل وصف نیست و میتوان شاهد لحظاتی بود که شاید هیچ وقت و هیچ جای دیگر تکرار نشود.
تور گردنه عشاق و جزیره مارو
چکیده
سواحل جنوب ایران دارای موقعیت بسیار استراتژیک جغرافیایی، ملیِ، منطقه ای و بین المللی است که علاوه بر زیبایی،ظرفیت بالقوه و بالفعل گردشگری آن میتواند پایداری همه جانبه ایجاد نماید و سال های بسیاری است که گردشگران زیادی را برای شناخت بهتر این نوار ساحلی به خود جذب می نماید.
به یاد داشته باشید که جاذبه های طبیعی جنوب ایران تا زمانی ارزشمند و زیبا هستند که بکر باقی بمانند.
www.koopaltravel.com
ثبت دیدگاه